Jump to content

- - - - -

Curioizitati legate de HTC Increible S

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts
  • Tel: HTC HD2

Posted 21 July 2011 - 09:29 PM

Doresc sa imi cumpar HTC Incredible S .. as vrea sa intreb daca se aude muzica tare in casti
A 2-a nelamurire a mea este ca am observat la capacul dupa spate pe care il despaci pentru a ajunge la baterie/card etc.. are niste contacte telefonul si carcasa.. si sunt curios care este scopul acestora.. intervine un sistem de ceva sau care este faza ?
Merita telefonul sa il cumpar sau imi pot lua teapa dintr-un motiv anume ?

Poza 1
Poza 2

#2 Lvnatic

Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts
  • Tel: HTC Desire

Posted 21 July 2011 - 10:59 PM

E scump pentru ce se gaseste pe piata...
Daca vrei musai un HTC opteaza pentru Sensation, cativa bani in plus dar e mai futureproof. Nu e un telefon rau, doar ca mie personal mi se pare prea scump pentru ce hardware ofera.

#3 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 22 July 2011 - 12:08 AM

Senation e ok... singura chestie care ma deranjeaza la el este camera frontala VGA.. care la Insedible S este de 1,3 mpx :).. ceea ce mi-se pare mai ok atunci cand dai web pe mess sau pe altceva. am dreptate ?
In rest nu vad nici-o diferenta intre Incredible S si Sensation.. camera fronatala ce are asa mare chestie si android 3.0 care nu cred ca o face mare chestie fata de 2.4
uite ce diferente sunt: Diferente Sensation vs Incredible S

Edited by eugennn, 22 July 2011 - 12:13 AM.

#4 Lvnatic

Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts

Posted 22 July 2011 - 12:26 AM

Sensation are procesor dual core, placa video mult mai puternica si Sense 3.0, nu android 3.0. Din moment ce urmatoarele updateuri android se vor axa pe dual core, sensation este o achizitie mult mai buna. Nu e mare diferenta intre calitatea celor 2 camere, pe ambele e slaba...e de telefon totusi. Yahoo msnger oricum nu beneficiaza de front camera pe android, nu inca, skype merge ok insa. Pe langa asta, Sensation este flagshipul companiei, cel mai de "top" telefon al lor, deci vei beneficia mai mult timp de updateuri si suport. Incredible S este unul din telefoanele care au fost lansate de dragul de fi, nu aduc nimic nou in comparatie cu modelele vechi inafara de camera frontala.
Repet, nu e un telefon rau, doar ca la pretul care-l cer mai bine strangi de un sensation.

#5 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 22 July 2011 - 12:34 AM

pe mine ma mancanca rau camera aceea.. eu acum am HTC Desire Z pe care vreau sa il vand.. imi e frica sa nu se strice aceea tastatura.. + ca vreau sa am un telefon care sa se auda calumea in casti.. si sa am la el si camera frontala :).
Nu inteleg logica la Yahoo!Messenger dupa telefon.. atunci cand dai WEB trebuie sa intorci telefonu :| explica-mi logica asta.. tu poate vrei sa vorbesti cand se uita cineva la tine.. nu numai sa ranzesti fasolea

#6 Lvnatic

Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts

Posted 22 July 2011 - 12:22 PM

Nu stiu daca trebuie sa intorci telefonu...eu am un nexus S pe care l-am folosit frecvent pentru a purta video conferinte pe skype de cand a aparut updateul si merge pe camera frontala, pot sa ma vad atat pe mine cat si imaginea persoanei cu care vorbesc pe ecran, fara sa intorc telefonul. Adevarul este ca nu ma pricep la camerele astea, nici nu prea m-a interesat cand am achizionat telefonul, dar s-a dovedit folositoare. Nu cred ca sensation este inferior din acest punct de vedere.
Acum...intre noi fie vorba, daca vrei ceva care chiar sa merite banii, uita-te la un samsung galaxy S II. Cel mai puternic smartphone de pe piata, din punct de vedere hardware, monstru de procesor, 1gb RAM, 16gb memorie interna plus slot pentru card de memorie, display SuperAmoledPlus (culorile arata demential!), inregistrare video in 1080p + camera frontala care merge foarte bine. L-am tinut chiar zilele trecute in mana si m-am indragostit de el. Cei de la samsung spun ca e cel mai subtire smartphone din lume, are cativa mm grosime si intr-adevar este foarte usor.
Toate astea la un pret mai mic decat sensation...dar nu are HTC Sense. Daca ai mai avut telefoane HTC si esti obisnuit cu interfata lor Sense, probabil iti va fi greu sa te acomodezi cu altceva.

#7 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 22 July 2011 - 03:29 PM

Eu nu am incredere in Samsung,Motorola,LG... le vad niste telefoane proaste din punct de vedere alt softului si al plasticului.. o fi Samsung Galaxy S2 cel mai smeker dupa piata dar eu tot vad HTC-urile mai bune din punct de vedere al softului si al configuratiei hardware..
Iphone 4 este iar praf.. are si bug din fabrica cu semnalu =))asa ca Apple este la in jos cu telefoanele acelea de 1000 euro care nu eu unu nu as da nici 500 ron pe Iphone 4..
Momentan vad ca telefoane puternice si calumea sunt HTC-urile.. ai prea multe chestii faine.. la un smartphone intervine problema cu grija.. daca il scapi pe jos si ai ghinionu sa cada pe ecran poti sa il dai la un boschetar sa se joace cu el.. la ce preturi sunt sa iti schimbe LCD-ul..

#8 Lvnatic

Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts

Posted 22 July 2011 - 08:38 PM

Atunci sensation.

#9 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 22 July 2011 - 09:50 PM

despre htc desire z ce parere ai ? mi-am luat teapa cu el ?

#10 Lvnatic

Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts

Posted 22 July 2011 - 11:29 PM

Nu sunt in masura sa raspund la o asemenea intrebare, ar fi opinia mea personala. Daca tu esti multumit de el atunci a fost o achizitie buna, daca iti place incredible cumpara-l si simte-te bine cu el, decat sa iei un sensation si sa regreti apoi.

#11 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 22 July 2011 - 11:42 PM

ar fi vreo posibilitate sa se strice acele leduri de la incredibile s ?

#12 ady_uaic

ady_uaic

Important Member

• Moderator
  • 997 posts
  • Interests:packaging and virtualization process
    microsoft certifications.
  • Tel: HTC Leo

Posted 23 July 2011 - 02:32 PM

serios ca nu va inteleg: daca e arie dedicata fiecarui terminal, si problemele au mai fost discutate, va place sa repetati aceleasi lucruri?

#13 eugennn

eugennn

Member

• Membri
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 23 July 2011 - 04:43 PM

mi-sa mutat topicul.. eu prima oara am postat la Incredible S.. si sa mutat ceea ce am scris..

#14 wiesay79

wiesay79

Advanced Member

• Gold Member
  • 120 posts
  • Tel: HTC LEGEND

Posted 27 October 2011 - 08:28 AM

Salut!
Am observat ca Incredible S are un display mai luminos fata de Senzation!

#15 ascomp

ascomp

Important Member

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 254 posts
  • Tel: HTC Sensation

Posted 23 November 2011 - 01:15 PM

View PostLvnatic, on 22 July 2011 - 12:22 PM, said:

Nu stiu daca trebuie sa intorci telefonu...eu am un nexus S pe care l-am folosit frecvent pentru a purta video conferinte pe skype de cand a aparut updateul si merge pe camera frontala, pot sa ma vad atat pe mine cat si imaginea persoanei cu care vorbesc pe ecran, fara sa intorc telefonul. Adevarul este ca nu ma pricep la camerele astea, nici nu prea m-a interesat cand am achizionat telefonul, dar s-a dovedit folositoare. Nu cred ca sensation este inferior din acest punct de vedere.
Acum...intre noi fie vorba, daca vrei ceva care chiar sa merite banii, uita-te la un samsung galaxy S II. Cel mai puternic smartphone de pe piata, din punct de vedere hardware, monstru de procesor, 1gb RAM, 16gb memorie interna plus slot pentru card de memorie, display SuperAmoledPlus (culorile arata demential!), inregistrare video in 1080p + camera frontala care merge foarte bine. L-am tinut chiar zilele trecute in mana si m-am indragostit de el. Cei de la samsung spun ca e cel mai subtire smartphone din lume, are cativa mm grosime si intr-adevar este foarte usor.
Toate astea la un pret mai mic decat sensation...dar nu are HTC Sense. Daca ai mai avut telefoane HTC si esti obisnuit cu interfata lor Sense, probabil iti va fi greu sa te acomodezi cu altceva.

Samsung Galaxy S II nu e chiar asa de perfect cum se zice.

Intradevar e mitul ecranului Amoled insa acesta dupa parerea multora are o stralucire fortata iti fura ochii cu o luminozitate mai mare. La Sensation este o altfel de imagine mai odihnitoare.
Cat priveste calitatea materialelor si designul ( prima impresie) HTC Sensation este peste S2. La fel si cu HTC Sense 3.
Bineinteles ca alegerea Sensation vs S2 este o chestie subiectiva de gust.

#16 Aleen Dark

Aleen Dark

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Tel: htc desire hd

Posted 11 December 2011 - 06:43 PM

Am si eu o problema cu telefonul. Nu reusesc sa setez sunetul pentru notificare. Si cand trimit un mesaj si cand primesc un mesaj suna la fel, desi cred ca am facut setarile care trebuie. Am pus la sonerie sms un ton si la notificare alt sunet. Dar ele suna la fel. Ideea este ca atunci cand primesc un raport de trimitere sms sa sune mai incet sau chiar deloc.

Edited by Aleen Dark, 11 December 2011 - 06:43 PM.

#17 vladmihail

vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,726 posts
  • Tel: HTC One X

Posted 11 December 2011 - 07:58 PM

View PostAleen Dark, on 11 December 2011 - 06:43 PM, said:

Am si eu o problema cu telefonul. Nu reusesc sa setez sunetul pentru notificare. Si cand trimit un mesaj si cand primesc un mesaj suna la fel, desi cred ca am facut setarile care trebuie. Am pus la sonerie sms un ton si la notificare alt sunet. Dar ele suna la fel. Ideea este ca atunci cand primesc un raport de trimitere sms sa sune mai incet sau chiar deloc.

http://www.htc.com/r...type=1&p_id=389

#18 Aleen Dark

Aleen Dark

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Tel: htc desire hd

Posted 12 December 2011 - 12:05 PM

Tocmai am facut update la 2.3.5 si Sense 3.0 din cate observ interfata e putin schimbata si parca si bateria tine putin mai mult....

Am totusi o intrebare, exista vreo posibiltate sa schimbam metoda de unlock ?

Edited by vladmihail, 12 December 2011 - 08:05 PM.
foloseste "edit"

#19 vladmihail

vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,726 posts
  • Tel: HTC One X

Posted 12 December 2011 - 08:06 PM

View PostAleen Dark, on 12 December 2011 - 12:05 PM, said:

Tocmai am facut update la 2.3.5 si Sense 3.0 din cate observ interfata e putin schimbata si parca si bateria tine putin mai mult....

Am totusi o intrebare, exista vreo posibiltate sa schimbam metoda de unlock ?

instaleaza una din aplicatiile prezente aici https://market.andro...een&so=1&c=apps

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users