Tonim, on 20 March 2011 - 07:48 AM, said:
in cazul in care telefonul se strica in primele 6 luni de la cumparare nu ezitati si cereti unul nou !!!
conform noii legi a garantiilor se consideara ca apratul a avut o lipsa de coformitate din fabrica iar tu , ca si cumparator decizi cum vrei sa si re repuna in conformitate :
prin reparare sau inlocuire ; in cazul in care nu au acealsi produs sun obligati sa-ti dea unul cu caracteristici superioare
conform noii legi a garantiilor se consideara ca apratul a avut o lipsa de coformitate din fabrica iar tu , ca si cumparator decizi cum vrei sa si re repuna in conformitate :
prin reparare sau inlocuire ; in cazul in care nu au acealsi produs sun obligati sa-ti dea unul cu caracteristici superioare
Eu nu am citit asa ceva in legea privind protectia consumatorului. Inlocuirea se face doar daca se semnaleaza de 3 ori acelasi defect in prima jumatate a perioadei de garantie. Daca garantia este de 1 an, jumatate din ea reprezinta 6 luni cum ai zis tu, dar e nevoie sa se defecteze de 3 ori la fel. Atentie! Acelasi defect de 3 ori!
Din fericire eu nu am ce sa votez pentru ca pana acum nu am avut nevoie de service-ul lor si sper sa nu am nici de acum incolo.