Jump to content

probleme conectare igo8

25 replies to this topic

#21 Cibi

Premium Member

• Moderator
  • 1,254 posts
  • Tel: Desire S

Posted 15 September 2010 - 05:31 PM

Pai inseamna ca de aici e problema ! Du-te din nou la ei si intreaba-i daca au umblat si la altceva in telefon.
In meniu la "External GPS" iti arata ceva telefonul ? Ai setarile de port si viteza (COM si baud) ?
  • +
  • -
  • 0

#22 cndusa72

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Tel: htc p3600

Posted 26 July 2011 - 02:27 PM

salutare. please HELP ca nu mai stiu ce sa fac... Am un HTC P3600 si pana nu demult am folosit iGo 6 care a functionat fara probleme.
Dupa asta am instalat iGo 8.3.2.83157. Totul bine pana aici...dar afara cand intru in aplicatie functioneaza bine pana cand se conecteaza la sateliti. dupa asta imi dispare aplicatia gps de pe display. Ce pot sa fac?
  • +
  • -
  • 0

#23 ady_uaic

Important Member

• Moderator
  • 997 posts
  • Interests:packaging and virtualization process
    microsoft certifications.
  • Tel: HTC Leo

Posted 26 July 2011 - 03:07 PM

salut, cel mai simplu sa vezi daca ti-au scos receptorul GPS sau nu e sa intri in igo si acolo unde trebuie sa vezi daca ai semnal ar trebui sa scrie "Receptor GPS nu poate fi gasit!" daca ti l-au scos. Oricum, se poate pune altul (e cu un slot special din ce stiu - poate ma insel legat de P3600).
  • +
  • -
  • 0

#24 Mortw Mc

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Tel: htc p3600 (trinity)

Posted 01 February 2012 - 02:50 AM

Salutari,sunt si eu "fericitul" posesor al unui htc trinity....ieri mi.am instalat si eu igo8 si ma cam chinuie,nu detecteaza nici1 satelit,imi apare acolo la date gps decat o liniuta rosie si altre 3 maro care licare in rest nimic nici1 semn de viata!!!"RECEPTORUL GPS NU POATE FI GASIT"..asta km este problema q toate k el cand i debifez gps activat si i dau autodetectare gaseste port si viteza transmisie dar pe urma "mi.o tranteste" in nas cu "rec gps nu poate fi gasit"!!!!sa nu uit sa mentionez k toate incercarile astea le.am faqt in camera nu afara in aer liber....ce vreau sa stiu este dak se poate face ceva sa rezolv problema sau poate nu este compatibil batranelul meu de htc q igo8 q toate k se misca destu de repede programul!!!!va multumesc anticipat si bafta!!!!Respect...
  • +
  • -
  • 0

#25 Mortw Mc

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Tel: htc p3600 (trinity)

Posted 07 February 2012 - 10:11 PM

gata sa rezolvat.....era de vina versiunea radio!!!!!!!are si windows 6.5 aqm pe el,sa transformat total.....bafta all!!!
  • +
  • -
  • 0

#26 marianbz

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 115 posts
  • Tel: htc diamond

Posted 08 February 2012 - 12:04 AM

receptorul gps are un cablu de conexiune ce vine cuplat pe placa de baza,daca acesta este detasat automat nu mai exista acea antena necesara captarii
  • +
  • -
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users