Jump to content

iGo 8 pe HTC Touch HD

374 replies to this topic

#361 Cibi

Premium Member

• Moderator
  • 1,254 posts
  • Tel: Desire S

Posted 13 February 2011 - 02:02 PM

View Postmikinina, on 12 February 2011 - 10:21 AM, said:

Am pus tot felul de linii in sys.txt (dupa ce am urmarit sfaturile voastre) si ramine aceeasi marime a sagetii albastre.
Am ELIMINAT din radacina softului intregul fisier sys.txt si cel putin static totul e ca inainte, nu vad nici o schimbare, imi arata tot portrait, tot 480x800, ce mai, exact ca inainte. Sa se fi stocat in device in alta parte (in afara de card) anumite setari si eventual in cazul in care incerc reinstalazrea de la zero a softului fara a pune sys sa nu mearga?Nu cred...
In acest caz imi permit sa pun o intrebare: daca softul functioneaza cu un sys minimalist (asa cum a venit al meu) de ce merge si fara sys.txt? De ce de asemenea nu mi se permite sau nu reusesc micsorarea sagetii?
Am inteles ca aici poti personaliza insa de unde stie softul unde este stocat pe card, ce cale are, ce rezolutie, ce orientare si toate celelalte???

E o poveste lunga si nu-mi dau seama daca acum ai o versiune cu autorun sau nu. Daca DA, cauta in memoria telefonului in Program Files/iGO sa nu mai ai alte fisiere/setari, vreun folder /save si din aceasta cauza sa nu aiba efect modificarile pe care le faci pe card.
  • +
  • -
  • 0

#362 mikinina

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 26 posts
  • Tel: HTC Touch HD

Posted 14 February 2011 - 09:37 AM

Da, e versiunea cu autorun (folder 2577) si softul a fost instalat chiar dupa hard reset ca sa nu am nici un dubiu. Chiar daca, stiu de unde sa elimin fisierele restante in urma dezinstalarii dar merge si fara.
Cineva spunea ca in data.zip ar fi trecute caile pe care trebuie sa le urmeze softul si ca poate lucra si fara sys, rolul acestuia fiind de a suprascrie anumite comenzi.
Stiu sa folosesc softul, sa-l instalez si dezinstalez ca doar am invatat asta in 4 ani de utilizare dar recent am trecut de la VGA la WVGA si cum eu lasasem in data.zip doar rezolutia care ma interesa a trebuit s-o iau cumva de la inceput.
Repet, merge si fara sys iar daca pun in sys comenzile pentru micsorarea sagetii nu se intimpla nimic (poate e si faptul ca am trecut de la 2,8" la 3,8" si pare mai mare dar vroiam s-o vad mai mica, nu neaparat ca ma deranjeaza asa insa nu inteleg de ce nu au efect modificariule in sys).
In rest este ok, merge trasnet.
  • +
  • -
  • 0

#363 CiprianSB

Member

• Membri
  • PipPip
  • 42 posts
  • Tel: HTC Touch HD

Posted 05 March 2011 - 10:19 PM

Salutare forumusti,

Am pus mana pe iGO Primo v1.2

Cei care vor pot sa ma deranjeze pe id mess: cipriansb

:)
  • +
  • -
  • 0

#364 Adrian Mitu

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 6 posts
  • Tel: HTC TOUCH HD

Posted 03 May 2011 - 09:17 PM

View PostCiprianSB, on 05 March 2011 - 10:19 PM, said:

Salutare forumusti,

Am pus mana pe iGO Primo v1.2

Cei care vor pot sa ma deranjeze pe id mess: cipriansb

B)

L-ai pus cumva pe Blackstone?

La mine are o problema cu satelitii care multa lume mi-a spus ca e din cauza windows-ului si de aceea se deconecteaza de la receptorul GPS,

Daca la tine versiunea ta de Primo merge struna... dau o bere.
  • +
  • -
  • 0

#365 acshud

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 18 posts

Posted 09 May 2011 - 02:57 PM

View PostAdrian Mitu, on 03 May 2011 - 09:17 PM, said:

L-ai pus cumva pe Blackstone?

La mine are o problema cu satelitii care multa lume mi-a spus ca e din cauza windows-ului si de aceea se deconecteaza de la receptorul GPS,

Daca la tine versiunea ta de Primo merge struna... dau o bere.

trebuie sa treci in sys portul si baud pt hd.merge si la mine primo 1.2
  • +
  • -
  • 0

#366 dany73

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 5 posts
  • Tel: htc hd

Posted 31 May 2011 - 12:30 PM

salutare,am o mare mare problema:am instalat igo8 pe tel si nu vrea de nici o culoare sa se conecteze la sateliti,am citit cred ca tot ce se putea citi,am incercat mai multe variante de igo,si aceiasi problema,se conecteaza la receptorul gps dar semnal gps nu are,nu gaseste satelitii,am setat toate porturile si baudratele,am actualizat pozitia satelitilor si in gps tol nu vede decat doi sau trei cateodata mai multi sateliti cu rosu,nu-mi vedede nici pozitia globala,dar nu se inverzeste nici unu.am instalat mai multe variante de windows si tot aceiasi problema. ajutati-ma va rog,ca nu pot sai dau de capat.spcific ca am instalat win mobile 6.5
  • +
  • -
  • 0

#367 ady_uaic

Important Member

• Moderator
  • 997 posts
  • Interests:packaging and virtualization process
    microsoft certifications.
  • Tel: HTC Leo

Posted 31 May 2011 - 12:50 PM

ca sa eliminam din variante, tu incerci sa te conectezi la sateliti afara, nu? (nu de la geam, ci direct afara).
  • +
  • -
  • 0

#368 dany73

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 5 posts

Posted 01 June 2011 - 06:11 AM

sigur ca afara,lam tinut si butonat pana pica bateria,si pe soare si pe ploaie si vorba aia tot degeaba,nu vrea,ce pot sai mai fac?
:mellow:
  • +
  • -
  • 0

#369 ady_uaic

Important Member

• Moderator
  • 997 posts
  • Interests:packaging and virtualization process
    microsoft certifications.
  • Tel: HTC Leo

Posted 01 June 2011 - 08:11 AM

hmmm..ciudat, mai ales ca ai spus ca-ti vede satelitii (cu rosu, galben) dar nu se conecteaza. Ce-ai mai putea face (pt imbunatatire) sa schimbi Radio (se pune ca ROM-ul), cu o versiune mai buna (nu stiu care-i buna pt HD, motiv pt care trebuie sa sapi tu :mellow: - recomand pe XDA ).
  • +
  • -
  • 0

#370 dany73

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 5 posts

Posted 03 June 2011 - 12:28 PM

am pus si ultima versiune de radio,aceeiasi proloblema,ce poate sa fie,ca si afara si inauntru tot atatia sateliti in rosu vede,dar nu igo vede satelitii,ci gps tool,doar el si atat.ce pot sa mai fac? :)
  • +
  • -
  • 0

#371 dany73

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 5 posts

Posted 03 June 2011 - 12:30 PM

a sa nu uit,am stat si in camp,doar eu si stelele si nimic. :)
  • +
  • -
  • 0

#372 Gheorghian Silviu Gabriel

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 2 posts
  • Tel: HTC TOUCH HD

Posted 23 October 2011 - 08:13 PM

Am cautat toata ziua un tutorial cu IGO pentru TOUCH HD, pe toate site-urile numai link-uri expirate si tutoriale fragmentate. Va rog frumos daca are cineva rabdarea sa puna un ghid de instalare pt un noob cu link-uri actualizate. Daca se poate IGO PRIMO, daca nu e bun si 8 sau ce aveti... Multumesc anticipat!
  • +
  • -
  • 0

#373 cipi

Member

• Membri
  • PipPip
  • 32 posts

Posted 22 November 2011 - 01:52 PM

ce inseamna fisierele .fda ,fpa,ftr si unde se instaleaza ?
multumesc
  • +
  • -
  • 0

#374 vnvio2005

Important Member

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 255 posts
  • Tel: htc hero 2.1

Posted 26 November 2011 - 08:37 AM

1. Producatori de harti: NavteQ (NQ), TopMap ™, Teleatlas (TA), producatori locali Epsilon (Cipru), Monolit (Slovenia), Emapa (Polonia), Basarsoft (Turcia), CarteBlanche (Ucraina), Contrast (Serbia, Muntenegru), Navigo (Bosnia Hertegovina), MMCN (Bulgaria), Regio (Estonia, Lituania, Latvia), CEDA (Slovacia)s.a
2. La alegerea hartilor in general se tine cont de marimea hartilor si de data la care au fost scoase (dimensiunea mai mare si data recenta).
Pentru Europa de vest hartile cele mai folosite sunt cele de la Navteq, Teleatlas.
Pentru restul Europei se vor folosi hartile TopMap sau cei de la producatorii locali.
Hartile au extensia .fbl, se pun in \content\map\
3. Pentru a fi afisat relieful este necesara o harta cu extensia .dem, care se pune in \content\dem\ (pentru Europa cel mai utilizat fisier este Europe_NASA.dem)
4. Pentru a fi afisate cladirile (numai in orasele mari) sunt necesare fisierele cu extensia .3dc (sunt paralelipipedele ce apar pe hartile oraselor), .3dl (sunt reprezentate cladirile "renumite" din orase, ex. Casa Poporului - Bucuresti, Parlamentul Ungar - Budapesta etc.)
5. Fisiere aditionale:
.ftr - fisier ce contine date necesare pentru rutarea camioanelor (inaltime poduri, greutate admisa pe anumite drumuri etc.). Functioneaza numai cu harti NavteQ. Data acestor harti trebuie sa corespunda cu data hartii .fbl. se pun in \content\map\
.fda (driver alert) fisier ce contine semnele de circulatie (depasire interzisa, curbe periculoase, benzi de circulatie etc.). Functioneaza doar cu harti Navteq. Anul viitor vor aparea si pentru hartile TopMap. Data acestor harti trebuie sa corespunda cu data hartii .fbl. se pun in \content\map\
.hsp (Histspeed adica history speed- Navteq) .fsp (fast speed -TeleAtlas) - contine o baza de date cu statistica vitezelor pe drumuri. Rutarea se va face in functie de ziua din saptamana si ora. Functioneaza numai cu harti NavteQ
Se pun in content\histspeed\.
.hnr - fisier ce contine rute precalculate, astfel calcularea unei rute lungi se face doar in cateva secunde. Data acestor harti trebuie sa corespunda cu data hartii .fbl. se pun in \content\map\ . Exista fisiere hnr scoase de NNG pentru Europa de Est si fisiere hnr scoase de Navteq pentru Europa de Vest.
.fpa (point addresing) - fisier ce contine o interpolare a drumului cu adresa de destinatie (daca adresa de destinatie este undeva intr-o zona cu blocuri unde masina nu poate ajunge, atunci va parea o linie intrerupta pana la destinatie). Se pun in \content\map\ Functioneaza doar cu harti Navteq.
basemap.fbl - fisier ce contine granitele statelor, nu este necesar daca folosim doar harta Romaniei. Se pune in \content\map\
.ph - este un fisier cu date necesare pentru TTS (text-to-speech), astfel incat cuvintele sa fie pronuntate corect pentru o tara anume (la o intersectie "Doamna" sau "Domnul" iti spune si strada pe care vei intra). Se pune in \content\phoneme (pentru Romania nu exista un asemenea fisier si nici TTS)
.kml - este un fisier ce contine poi-uri de un anumit tip (ex. statii de metrou -se pot descarca de exemplu de pe poiplaza.com). Se pun in \content\userdata\poi\
.tmc - este un fisier de licenta pentru TMC. Se pun in content\tmc\deocamdata inaplicabil in Romania
.3dl = 3D Landmarks, aici se afla cladiri 3D, inclusiv cele gen statii benzina in 3D, in Primo sint traduse ca "repere 3D"
.3dc = 3D City, sint orase in 3D, aici se afla de fapt grosul cladirilor. Pt Romania inca nu exista un fisier 3DC
  • +
  • -
  • 0

#375 Cristiannm

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 posts
  • Tel: HTC Touch HD Blackstone T8282

Posted 05 February 2012 - 06:55 PM

Salut am si eu nevoie de iGo 8.. numai ca nu il pot descarca linkurile, care sunt pentru a descarca iGo 8 sunt invalide, poate face cineva un Update.
Multumesc Anticipat!
  • +
  • -
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users