Jump to content

Probleme Android Market

36 replies to this topic

#21 CareTaker

Important Member

• Moderator
  • 852 posts
  • Tel: HTC Legend KANG Ice Cream Sandwich 4.0.4

Posted 04 February 2012 - 02:13 PM

nu poti instala asa usor alta versiune de market. trebuie pus sistemul in modul de scriere daca ai s-off daca nu in clockwork recovery scos apk-ul de market si updare vender.apk ca sa nu isi faca update si dat reebot
p.s. ce fel de wifi ai de la laptop ad-hoc, rooter wireless? ai incercat alt wifi?
poate fi de la firewall si in acest caz este necesar a deschide portul tcp 5228 la rooter sau laptop, (hai sa o luam incet sa vedem unde i problema)
  • +
  • -
  • 0

#22 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts
  • Tel: HTC Desire

Posted 04 February 2012 - 06:12 PM

View PostCareTaker, on 04 February 2012 - 02:13 PM, said:

nu poti instala asa usor alta versiune de market. trebuie pus sistemul in modul de scriere daca ai s-off daca nu in clockwork recovery scos apk-ul de market si updare vender.apk ca sa nu isi faca update si dat reebot
p.s. ce fel de wifi ai de la laptop ad-hoc, rooter wireless? ai incercat alt wifi?
poate fi de la firewall si in acest caz este necesar a deschide portul tcp 5228 la rooter sau laptop, (hai sa o luam incet sa vedem unde i problema)

Da, m-am gandit si eu ca poate fi de la router. Sa iti zic cum sta treaba:)
Am avut inainte un router Zyxel, mergea Android Market fara probleme.
Am cumparat un alt router care sa stie N, un D-LINK, pe care l-am dus inapoi pentru ca se cam bloca si in plus nu mergea nici Market-ul pe el si fara sa ma gandesc prea mult l-am inlouit cu un TP-LINK.
Ma mai gandesc eu ca daca aveam o problema cu router-ul, nu mergea Android Market-ul pe nici un telefon nu?. Dar pe HTC MAGIC merge fara probleme.(pe acest telefon am Android market 1.82)
  • +
  • -
  • 0

#23 CareTaker

Important Member

• Moderator
  • 852 posts
  • Tel: HTC Legend KANG Ice Cream Sandwich 4.0.4

Posted 04 February 2012 - 06:35 PM

nu chiar exemplu mie la wifi ma conectam si dupa 2-5 minute imi arata ca is conectat si nu mergea nimic legat de internet si trebuia sa inchid wifi-ul si sa il deschid sa se conecteze iar pana sa imi deschid portul de tcp 5228. mentionez ca pe aceasta retea wifi s-a mai conectat fara probleme un htc sensation, desire s si un htc incredible s, dar un samsung galaxy i9000 avea exact problema mea
  • +
  • -
  • 0

#24 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 04 February 2012 - 06:51 PM

View PostCareTaker, on 04 February 2012 - 06:35 PM, said:

nu chiar exemplu mie la wifi ma conectam si dupa 2-5 minute imi arata ca is conectat si nu mergea nimic legat de internet si trebuia sa inchid wifi-ul si sa il deschid sa se conecteze iar pana sa imi deschid portul de tcp 5228. mentionez ca pe aceasta retea wifi s-a mai conectat fara probleme un htc sensation, desire s si un htc incredible s, dar un samsung galaxy i9000 avea exact problema mea

Ok, am deschis si portul 5228, tot nu merge, dupa reset wifi, reset wireless, si clear cache la market...
  • +
  • -
  • 0

#25 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 04 February 2012 - 07:01 PM

Cel mai probabil e o setare de router, daca as stii si care ar fi aia...:)
  • +
  • -
  • 0

#26 vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,714 posts
  • Tel: HTC One X

Posted 04 February 2012 - 07:38 PM

View Postdann_oss, on 04 February 2012 - 06:12 PM, said:

Ma mai gandesc eu ca daca aveam o problema cu router-ul, nu mergea Android Market-ul pe nici un telefon nu?. Dar pe HTC MAGIC merge fara probleme.(pe acest telefon am Android market 1.82)

daca merge pe alt telefon ACUM si la tine nu merge NU e de la router.(exceptand situatia in care ai porturile inchise pe ip telefonului care nu merge)
  • +
  • -
  • 0

#27 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 04 February 2012 - 08:48 PM

View Postvladmihail, on 04 February 2012 - 07:38 PM, said:

daca merge pe alt telefon ACUM si la tine nu merge NU e de la router.(exceptand situatia in care ai porturile inchise pe ip telefonului care nu merge)

Si totusi ce poate sa aibe?pana sa instalez alt router a mers Marketul fara probleme...:(
  • +
  • -
  • 0

#28 vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,714 posts

Posted 04 February 2012 - 11:05 PM

View Postdann_oss, on 04 February 2012 - 08:48 PM, said:

Si totusi ce poate sa aibe?pana sa instalez alt router a mers Marketul fara probleme... :(

downlodezi asta http://dl.dropbox.co...889/Vending.apk si o copiezi in arhiva romului tau. in system/apps (practic o suprascrii)
si flashuiesti iar romul .
  • +
  • -
  • 0

#29 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 05 February 2012 - 01:26 PM

View Postvladmihail, on 04 February 2012 - 11:05 PM, said:

downlodezi asta http://dl.dropbox.co...889/Vending.apk si o copiezi in arhiva romului tau. in system/apps (practic o suprascrii)
si flashuiesti iar romul .

Salut, am copiat vending.apk in systems, am arhivat iar folderul, flashuit ROM, instalat ok, dar tot nu merge Marketul pe wifi, (ramane in Downloading...).
Nu mai stiu ce sa ii fac....
  • +
  • -
  • 0

#30 vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,714 posts

Posted 05 February 2012 - 03:42 PM

View Postdann_oss, on 05 February 2012 - 01:26 PM, said:

Salut, am copiat vending.apk in systems, am arhivat iar folderul, flashuit ROM, instalat ok, dar tot nu merge Marketul pe wifi, (ramane in Downloading...).
Nu mai stiu ce sa ii fac....

am zis system/apps. nu trebuie arhivat iar.(doar tragi vending.apk in arhiva- drag and drop)
  • +
  • -
  • 0

#31 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 05 February 2012 - 08:00 PM

Da, tocmai ce am flashuit exact cum ai spus...nu merge nici asa....
As putea oare sa instalez alta versiune de market? sa incerc cu una mai veche? 1.82 de exemplu
  • +
  • -
  • 0

#32 vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,714 posts

Posted 05 February 2012 - 08:12 PM

View Postdann_oss, on 05 February 2012 - 08:00 PM, said:

Da, tocmai ce am flashuit exact cum ai spus...nu merge nici asa....
As putea oare sa instalez alta versiune de market? sa incerc cu una mai veche? 1.82 de exemplu

ai dat clear cache /clear data/ clear dalvik?
si reflash. ai putea sa incerci si cu ruu sa vezi daca merge cu softul original.
  • +
  • -
  • 0

#33 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 05 February 2012 - 08:21 PM

Da ma gandeam sa incerc sa pun softul original, sa vad daca merge
O sa fac asta..si revin cu noutati.
  • +
  • -
  • 0

#34 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 07 February 2012 - 10:26 PM

Am incercat sa revin RUU oficial, mi-a dat de cateva o eroare legata de USB, am instalat HTC Sync a recunoscut telefonul... si..la un moment dat mi-a dat aceeasi eroare si am renuntat. In plus ma gandesc ca nu m-ar ajuta cu nimic daca ar merge pe softul oficial pentru ca prefer un custom ROM.
Totusi, nu vad de ce nu merge si pe ROM-ul custom ca si pana sa inlocuiesc router-ul....in fine o sa folosesc applanet, pana mai aflu alte solutii.
  • +
  • -
  • 0

#35 Lvnatic

Important Member

• Moderator
  • 811 posts

Posted 07 February 2012 - 10:46 PM

Ai incercat versiunea PC a marketului? https://market.android.com/
Dar pe alte conexiuni WiFi ai incercat? Ex. un bar prin oras.
  • +
  • -
  • 0

#36 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 08 February 2012 - 12:38 AM

Nu am incercat versiunea PC. Nu am avut ocazia sa incerc pe alt wireless, dar pana sa schimb router-ul mergea fara probleme pe vechiul wireless...
  • +
  • -
  • 0

#37 dann_oss

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 13 posts

Posted 08 February 2012 - 09:16 PM

Am găsit cauza: providerul de internet. Am încercat pr acelaşi router, dar la alt provider şi merge. Am să încerc să rezolv problema cu ei...daca nu renunţ. Mulţumesc tuturor de ajutor. Toate bune!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  • +
  • -
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users