Salut tuturor!
Propun acest topic in vederea gasirii unor solutii pentru a controla conectarea telefonului pe intermet prin GPRS sau 3G. M-a determinat postarea acestui topic in special datorita faptului ca valoarea facturii de mobil a crescut simtitor de cand folosesc Touch Pro-ul.
Inainte am folosit un Nokia 9300i care, in afara de viteza de transfer redusa, atat prin GPRS (nu are 3G), cat si prin Wi-Fi, in rest era Ok. Ce mi-a placut foarte mult, era faptul ca inainte de a se conecta la internet, absolut toate programele cereau accesul. Mai mult, daca telefonul simtea reteaua wireless de acasa, setata ca un acces point, atunci intrarea pe net prin Wi-Fi era trecuta ca o optiune alaturi de intrarea prin GPRS. Acest lucru era foarte avantajos, pentru ca puteam intra pe net, fara a mai folosi conexiunea prin vodafone, care este destul de scumpa. Pe 9300i foloseam cel mai mult conexiunea la net pentru citirea mesajelor primite pe un cont de gmail, intrarea pe messenger, prin Agile Messenger, google earth, sau chiar navigarea pe net prin broser-ul telefonului.
Noul telefon, dragut dealtfel, se conecteaza automat prin GPRS/3G, fara a-mi cere acordul, chiar daca inchid manual conexiunea de date din meniul Communications Manager. Am tot cautat prin setari, dar nu am gasit nimic care sa determine ca Touch Pro-ul sa functioneze ca in cazul lui 9300i. De exemplu, stau acasa pe Wi-Fi pe messenger, iar cand plec telefonul trece automat pe GPRS/3G, chiar daca initial aceasta conexiune era setata off.
Prin urmare, daca are cineva idee despre un program care iti permite managementul conexiunii prin GPRS sau 3G, sa-l puna in discutie.
HTC Touch Pro, managementul conectivitatii GPRS/3G
Started by andrei, Nov 09 2008 10:58 PM
8 replies to this topic
Posted 09 November 2008 - 10:58 PM
Posted 10 November 2008 - 05:16 PM
andrei, on Nov 9 2008, 10:58 PM, said:
Salut tuturor!
Propun acest topic in vederea gasirii unor solutii pentru a controla conectarea telefonului pe intermet prin GPRS sau 3G. M-a determinat postarea acestui topic in special datorita faptului ca valoarea facturii de mobil a crescut simtitor de cand folosesc Touch Pro-ul.
Inainte am folosit un Nokia 9300i care, in afara de viteza de transfer redusa, atat prin GPRS (nu are 3G), cat si prin Wi-Fi, in rest era Ok. Ce mi-a placut foarte mult, era faptul ca inainte de a se conecta la internet, absolut toate programele cereau accesul. Mai mult, daca telefonul simtea reteaua wireless de acasa, setata ca un acces point, atunci intrarea pe net prin Wi-Fi era trecuta ca o optiune alaturi de intrarea prin GPRS. Acest lucru era foarte avantajos, pentru ca puteam intra pe net, fara a mai folosi conexiunea prin vodafone, care este destul de scumpa. Pe 9300i foloseam cel mai mult conexiunea la net pentru citirea mesajelor primite pe un cont de gmail, intrarea pe messenger, prin Agile Messenger, google earth, sau chiar navigarea pe net prin broser-ul telefonului.
Noul telefon, dragut dealtfel, se conecteaza automat prin GPRS/3G, fara a-mi cere acordul, chiar daca inchid manual conexiunea de date din meniul Communications Manager. Am tot cautat prin setari, dar nu am gasit nimic care sa determine ca Touch Pro-ul sa functioneze ca in cazul lui 9300i. De exemplu, stau acasa pe Wi-Fi pe messenger, iar cand plec telefonul trece automat pe GPRS/3G, chiar daca initial aceasta conexiune era setata off.
Prin urmare, daca are cineva idee despre un program care iti permite managementul conexiunii prin GPRS sau 3G, sa-l puna in discutie.
Programelul NoData poate impiedica accesarea internetului prin GPRS/3G. Cu ajutorul lui, poti activa sau dezactiva manual conectarea la internet.
Atasat!!
Attached File(s)
-
MoDaCo_NoData.CAB (24.51K)
Number of downloads: 194
Posted 19 March 2009 - 10:59 AM
A incercat cineva acest program de dezactvare a conexiunii 3g?Si eu am aceeasi problema.Se conecteaza automat la 3g.Acum am schimbat simul cu unul pe care nu am 3g si ma avertizeaza mereu "warning : There is a problem connecting to the GPRS service in your registered home network".
(
Posted 19 March 2009 - 11:03 AM
am instalat programelul "nodata" si e ok.Functioneaza!
Posted 15 January 2010 - 03:35 PM
Aceeasi problema rezolvata cu ""nO Data""!Multumesc!
Posted 29 July 2010 - 11:04 AM
Super Aplicatie mersyc fain de ajutor incepusera sa ma dispere ca tot arata ,,There is a problem connecting to the GPRS service in your registered home network'' PROBLEMA REZOLVATA
Posted 08 September 2010 - 05:25 PM
Eu folosesc cu succes Data controller, este chiar folositoare o aplicatie de acest fel.
http://www.freewarep...controller.html
http://www.freewarep...controller.html
Posted 29 January 2012 - 11:55 PM
salut sunt nou pe site ,cum fac sa imi instalez aplicatia NoData adica ce trb sa copiez pe tel ca am copiat cea ce am descarcat de mai sus si cand o deschid ii doar un fel de note...doar expresii si secvente ca de program
Posted 02 February 2012 - 11:25 AM
intra cu telef si incearca sa o descarci...si se instaleaza singura..este format cab si nu trb dezarhivata sau altceva...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users