Am o problema cu un Diamond 1.
Are Windows 6.1, pana acum n-a mai avut probleme...
1.Bateria tine cateva minute, iar cand conectez cablul de alimentare, ecranul "flickareste", si se incalzeste foarte tare in zona de alimentare a telefonului.
2. M-am interesat pe forumuri, sa ii fac o resoftare, urmand fiecare pas... Am incercat sa-l conectez la PC, dar USB-ul nu este recunoscut, conectez cablul si imi arata pe telefon doar ca intra curent, am incercat pe alte PC-uri, aceeasi dificultate o intampin.
Astept sugestii, pareri...
Multumesc anticipat!
Sfaturi/Indicatii!
Started by Alexandru Tudor, Feb 02 2012 02:08 AM
8 replies to this topic
Posted 02 February 2012 - 02:08 AM
Posted 02 February 2012 - 10:44 AM
iti trebuie instalat active sync de la microsoft
Posted 02 February 2012 - 11:21 AM
problema ta nu este din soft,degeaba vei schimba versiunea cu una modificata.e din sursa de incarcare..si cand se incalzeste cant e la incarcat si te folosestiu de el sau asa simplu.procesoarele cu care sunrt dotate diamondul si pro-ul se incalzesc f repede la folosire...si prin cablu de date vezi k trb sa bifezi in telef modul de conectare usb...ai mass stoarage si usb sync..mass storage este pt memoria interna de 4gb si usb sync pt telef...deci verifica inca odata si cum spunea colegul descarca activ sync pt diamond de pe htc.com
Posted 02 February 2012 - 12:41 PM
Deci nicio solutie concreta? Poate nu m-am facut eu inteles. Telefonul nu imi permite sa fac absolut nimic. Il tin mereu in priza, daca-l decuplez dupa 1 minut mesaj "battery low". Zona unde intra mufa si spre procesor, se incalzeste mai puternic decat inainte sa imi apara problemele astea. Ecranul imi flickareste cand il deschid in timp ce intra curent in el, cum scot firul isi revine. Am incercat sa-l conectez la PC, nu mi-l recunoaste in niciun fel, nu-mi intra storage memory, intra doar curentul in el. ActiveSync nu-l pot lua de pe site-ul lor, iar de pe CD-ul de instalare nu-mi da voie, ceva de genul "
"This program is blocked due to compatibility issue?".
"This program is blocked due to compatibility issue?".
Posted 02 February 2012 - 12:42 PM
Am reinstalat windows-ul aceeasi problema. Nu prea as vrea sa ma mai chinui cu el, imi vine sa-l trantesc.
Ideea e ca nu pot transfera de pe el toate documentele de care am nevoie.
Ideea e ca nu pot transfera de pe el toate documentele de care am nevoie.
Posted 02 February 2012 - 01:25 PM
windows-ul nu se poate conecta la telefon cu windows mobile fara ACTIVE SYNC care nu il are instalat windows-ul
http://www.microsoft...ails.aspx?id=15
baga asta dai restart la comp si spune-ne progresul
http://www.microsoft...ails.aspx?id=15
baga asta dai restart la comp si spune-ne progresul
Posted 02 February 2012 - 03:34 PM
si daca nici asa nu merge e de vina mufa..pini de conexiune pt a fi detectat de pc liseste unu sau 2 si incalzirea poate fi si de la mufa desprinsa si contact imperfect..eu iti recomand service
Posted 04 February 2012 - 08:32 PM
Am remediat o problema, mi-am downgradat windowsul de la W7 la XP pentru a-mi instala ASync, l-am instalat dar cand conectez telefonul nu mi-l vede. In rest am ramas cu aceleasi probleme, se descarca in 2min cu bateria plina, se incalzeste mult peste limita si in timp ce se incarca ecranul "flickareste". Voi apela la service pana la urma, n-ai ce sa ii fac!
Posted 19 February 2012 - 05:23 PM
Salut! Incearca si cu o alta baterie totusi, poate aceea este umflata si face scurt in ea si se incalzeste tare. Daca face la fel incearca sa mergi la un service, probabil face scurt ceva in el. Bft!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users