Salut.
De cateva zile mi-am achizitionat un telefon htc trophy si am unele intrebari legate de acesta.
1.De ce cand conectez cablul de date al telefonului la pc, telefonul nu este recuoscut, sau de ce imi cere service pack 3, eu avand sp2 instalat pe pc? Se poate face ceva ( ca as vrea sa copii ceva filme si muzica pe telefon,sau sa transfer poze si filmulete de pe telefon pe pc), sau trebuie sa instalez xp cu sp 3 pe pc?
2.Ce program de vizionat filmele ar trebui sa-mi instalez pe telefon? Sau nu pot vedea filme?!
Multumesc anticipat.
Astept unele sfaturi.
Numai bine.
Player video si conectivitate mobile-pc ???
Started by Fish3r, Jan 15 2012 08:14 PM
3 replies to this topic
Posted 15 January 2012 - 08:14 PM
Posted 15 January 2012 - 11:04 PM
ca safolosesti telefonul trebuie sa iti instalezi pe pc zune software prin intermediul lui poti da sync la filma poze muzica bla bla
Felicitari in achizitionare!!
Felicitari in achizitionare!!
Posted 16 January 2012 - 11:15 PM
Salut.
Multumesc frumos pentru sfat, dar nu merge instalat zune software, imi cere sa am instalat xp cu sp 3. Ce pot face?
Numai bine.
Multumesc frumos pentru sfat, dar nu merge instalat zune software, imi cere sa am instalat xp cu sp 3. Ce pot face?
Numai bine.
Posted 16 January 2012 - 11:39 PM
nu poti altfel ca este estul de securixat sistemul telefonului tau, incearca sa faci update la xp
sunt posibilitati sa transformi telefonul in stic dar tot asa doar cu zune instalat, lafel cu iphone-ul si itunes
sunt posibilitati sa transformi telefonul in stic dar tot asa doar cu zune instalat, lafel cu iphone-ul si itunes
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users