De la moderatorul vladmihail am primit mesajul "warn - lipsa pret oferit." si evident postarea mea a fost stearsa.
Ce pret trebuia sa ofer daca nu stiu care sunt preturile. Sau trebuia sa ma duc la magazin sa vad cit costa si dupa aia sa ofer un pret sau cum? Sau trebuia sa fac o cercetare despre preturile fiecarui produs si apoi sa ofer un pret (asta pentru TOATE ACCESORIILE HTC TP2)? Oare numai mie mi se pare "ridicol de stupid"?
Inteleg regula daca e vorba de vinzari. Aproape ca o inteleg cind e vorba de "cumpar UN produs". Dar cind vreau sa cumpar ORICE ACCESORIU , trebuie sa-mi pierd timpul cu cercetari de piata si sa vin cu liste de preturi?
Eu zic sa ne pastram oameni normali si sa judecam inainte de a pretinde niste chestiuni cel putin aberante. Posibilitatea de a modera nu anuleaza obligatia de a gindi.
As dori sa aflu parerea unui administrator, nu a unui moderator (in special vladmihail - nu am postat aici ca sa incep o disputa cu moderatorul, am postat doar ca sa fiu lamurit asupra unei reguli pe care nu o inteleg). Asta sigur in ideea in care un administrator reuseste sa citeasca aceasta postare inainte ca vladmihail sa-si exerseze talentul de moderator. Din nou.
Edited by Marhaba, 29 November 2011 - 06:25 PM.