Jump to content

Situatie

8 replies to this topic

#1 Marhaba

Sunt idiot si injur pe PM!

• Validating
  • Pip
  • 9 posts
  • Tel: nu am bani de telefon

Posted 29 November 2011 - 06:23 PM

Am deschis un topic nou in BAZAR in care am spus ca virgula caut sa cumpar accesorii NOI pt htc tp2, in special folie, baterie si incarcator auto si mi-am dat si adresa de email asa cum prevede regulamentul.

De la moderatorul vladmihail am primit mesajul "warn - lipsa pret oferit." si evident postarea mea a fost stearsa.
Ce pret trebuia sa ofer daca nu stiu care sunt preturile. Sau trebuia sa ma duc la magazin sa vad cit costa si dupa aia sa ofer un pret sau cum? Sau trebuia sa fac o cercetare despre preturile fiecarui produs si apoi sa ofer un pret (asta pentru TOATE ACCESORIILE HTC TP2)? Oare numai mie mi se pare "ridicol de stupid"?
Inteleg regula daca e vorba de vinzari. Aproape ca o inteleg cind e vorba de "cumpar UN produs". Dar cind vreau sa cumpar ORICE ACCESORIU , trebuie sa-mi pierd timpul cu cercetari de piata si sa vin cu liste de preturi?

Eu zic sa ne pastram oameni normali si sa judecam inainte de a pretinde niste chestiuni cel putin aberante. Posibilitatea de a modera nu anuleaza obligatia de a gindi.

As dori sa aflu parerea unui administrator, nu a unui moderator (in special vladmihail - nu am postat aici ca sa incep o disputa cu moderatorul, am postat doar ca sa fiu lamurit asupra unei reguli pe care nu o inteleg). Asta sigur in ideea in care un administrator reuseste sa citeasca aceasta postare inainte ca vladmihail sa-si exerseze talentul de moderator. Din nou.

Edited by Marhaba, 29 November 2011 - 06:25 PM.

• +
  • -
  • 0

#2 didi

The Admin Team

• Admin
  • 2,412 posts
  • Interests:Android & Windows Mobile
    IT
    Auto
    Sport
  • Tel: HTC Leo - MIUI v2.4.6 Android 2.3.7

Posted 29 November 2011 - 07:32 PM

Ai dreptate in ceea ce relatezi, nu caut scuze nimanui insa te rog doar sa intelegi ca volumul de munca este enorm, de unde si greselile si daca stau sa ma gandesc cred ca Vlad este poate cel mai activ dintre moderatori (ii multumesc pe aceasta cale :) ) asa ca imi cer eu scuze in numele lui.

Sent from my Desire HD using Tapatalk
  • +
  • -
  • 0

#3 Marhaba

• Validating
  • Pip
  • 9 posts

Posted 29 November 2011 - 07:48 PM

Am inteles, scuzele nu sunt necesare.
Pot sa mai postez o dat anuntul (adica e sters sau doar invizibil)?
Multumesc pentru raspuns.
  • +
  • -
  • 0

#4 didi

The Admin Team

• Admin
  • 2,412 posts
  • Interests:Android & Windows Mobile
    IT
    Auto
    Sport
  • Tel: HTC Leo - MIUI v2.4.6 Android 2.3.7

Posted 29 November 2011 - 07:56 PM

It's open now :)
  • +
  • -
  • 0

#5 Static

Vibe In Progress

• V . I . P
  • 706 posts
  • Tel: LG Optimus Black

Posted 30 November 2011 - 08:58 PM

@Marhaba: ai avut noroc ca @didi e un mare caracter si mare om. Pentru ca daca vedeam inaintea lui postul tau iti aplicam eu o sanctiune.
Si iti spun si de ce.

1. Nu ai folosit functia SEARCH. Cu asta rezolvai tot.
2. Nu ai specificat cate bucati din fiecare produs doresti sa cumperi. Anunt neclar.
3. Nu ai specificat ce fel de accesorii doresti. (si spus ca te intereseaza IN SPECIAL anumite accesorii). Orice accesoriu?? C'mon, tu nu poti pune liste de preturi ca te dor degetele dar pretinzi liste de preturi de la altii.
4. Nu ai specificat unde stai si cum doresti plata.

Anuntul tau este foarte lacunar, lipsit de coerenta si va duce la posturi de genul: "asta te intereseaza?", "unde stai?", "pretul asta este mare?"....etc
Numai pentru motivele de mai sus si @vladmihail a avut dreptate.
Ca sa nu mai spun ca postul tau de aici este tendentios. Chiar nu stau acum sa dau quote unde ai derapat, dar este cert ca esti frustrat de warn.

Ai avut noroc cu @didi pe care il respect prea mult.
  • +
  • -
  • 0

#6 Marhaba

• Validating
  • Pip
  • 9 posts

Posted 30 November 2011 - 11:49 PM

View PostStatic, on 30 November 2011 - 08:58 PM, said:

@Marhaba: ai avut noroc ca @didi e un mare caracter si mare om. Pentru ca daca vedeam inaintea lui postul tau iti aplicam eu o sanctiune.
Si iti spun si de ce.

1. Nu ai folosit functia SEARCH. Cu asta rezolvai tot.
2. Nu ai specificat cate bucati din fiecare produs doresti sa cumperi. Anunt neclar.
3. Nu ai specificat ce fel de accesorii doresti. (si spus ca te intereseaza IN SPECIAL anumite accesorii). Orice accesoriu?? C'mon, tu nu poti pune liste de preturi ca te dor degetele dar pretinzi liste de preturi de la altii.
4. Nu ai specificat unde stai si cum doresti plata.

Anuntul tau este foarte lacunar, lipsit de coerenta si va duce la posturi de genul: "asta te intereseaza?", "unde stai?", "pretul asta este mare?"....etc
Numai pentru motivele de mai sus si @vladmihail a avut dreptate.
Ca sa nu mai spun ca postul tau de aici este tendentios. Chiar nu stau acum sa dau quote unde ai derapat, dar este cert ca esti frustrat de warn.

Ai avut noroc cu @didi pe care il respect prea mult.

Ai dreptate, am un mare noroc, mai ales ca deja ma simt un pic inspaimintat dupa ce am citit ce ai scris. Si desigur warn-ul m-a afectat decisiv.
Referitor la nenorocirile care se puteau intimpla din cauza postului meu tendentios, stii povestea cu drobul de sare?
Daca l-ai fi respectat pe didi asa cum nu te doare gura sa spui, ai fi priceput ca discutia este inchisa si nu te-ai fi bagat si tu acum sa vorbesti anapoda. Tot prin bunavointa lui didi topicul repectiv este deschis si inca nu s-a intimplat niciuna din nenorocirile pe care tu le-ai enumerat. (Inca o data - "Povestea drobului de sare" de I. Creanga).
Dar n--o sa incep acum o discutie cu tine. Tot din respect fata de didi .
Indraznesc sa propun ca topicul sa fie inchis sau sters, pentru a nu mai da nastere la eventuale viitoare discutii stupide.

Edited by Marhaba, 01 December 2011 - 12:01 AM.

• +
  • -
  • 0

#7 vladmihail

Premium Member

• Admin
  • 2,714 posts
  • Tel: HTC One X

Posted 01 December 2011 - 12:44 AM

View PostMarhaba, on 30 November 2011 - 11:49 PM, said:

Ai dreptate, am un mare noroc, mai ales ca deja ma simt un pic inspaimintat dupa ce am citit ce ai scris. Si desigur warn-ul m-a afectat decisiv.
Referitor la nenorocirile care se puteau intimpla din cauza postului meu tendentios, stii povestea cu drobul de sare?
Daca l-ai fi respectat pe didi asa cum nu te doare gura sa spui, ai fi priceput ca discutia este inchisa si nu te-ai fi bagat si tu acum sa vorbesti anapoda. Tot prin bunavointa lui didi topicul repectiv este deschis si inca nu s-a intimplat niciuna din nenorocirile pe care tu le-ai enumerat. (Inca o data - "Povestea drobului de sare" de I. Creanga).
Dar n--o sa incep acum o discutie cu tine. Tot din respect fata de didi .
Indraznesc sa propun ca topicul sa fie inchis sau sters, pentru a nu mai da nastere la eventuale viitoare discutii stupide.

Nu m-am bagat pana acum, dar ma bag pt ca impertienta ma deranjeaza. Tu nu ai vazut ce hal de anunt ai postat? De ce nu ai stat sa scrii in anunt la fel de mult ca si-n topicul asta? Bag de seama ca ai chef de cearta, reprosuri nefondate, caterinca aiurea-n tramvai.
  • +
  • -
  • 0

#8 Static

Vibe In Progress

• V . I . P
  • 706 posts

Posted 01 December 2011 - 01:30 AM

@Marhaba: impertineta ta depaseste orice limita. Ai aratat lipsa de respect fata de moderatori. Moderatori care au muncit la acest forum pe vremea cand tu nu foloseai telefonul mobil.
Drept pentru care: 30 zile pauza si stergerea anuntului. Cand ai sa inveti ce inseamna respect fata de ceilalti membrii si fata de moderatori ai sa repostezi.
  • +
  • -
  • 0

#9 Static

Vibe In Progress

• V . I . P
  • 706 posts

Posted 03 January 2012 - 09:32 AM

@Marhaba a fost banat permanent pentru injurii prin PM dupa expirarea warnului anterior.
  • +
  • -
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users