Group: Membri
Member No.: 652
Super tare.Acum chiar imi pare rau ca nu am HD.Glumeam.Ar fi fost si mai si daca putea sa ia virajele daca inclina telefonul.Oricum dupa cate vad incep sa apara jocuri din ce in ce mai bune pentru telefoanele noastre.Poate peste ceva timp o sa jucam si fifa:) "in retea".
Group: Moderator
Member No.: 393
sunt jocuri in retea q3-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poti juca cu oricine de pe pc sau ppc...singura prob e ca nu o sa apara jocuri prea interesante prea stralucite pt terminalele noastre pt ca apar altele mai bune...producatorii de jocuri nici nu au destul timp sa faca un joc pt un terminal pt ca producatorii de terminale mobile pac scot un alt terminal/e pe piatza si asa ca nu mai scot jocuri pt terminalele noastre pt ca lumea dupa cum stim se va axa pe terminalul nou si asa inseamna o mare paguma pt firmele de jocuri raman cu un joc nevandut pt un terminal care este "depasit" de altele mai noi...de ce are apple jocuri interesante si avand in vedere ca teoretic si practic are performantele mai slabe decat terminalele noastre pai din motivul enuntat mai sus...la cum scoate apple un telefon la un deceniu normal ca firmele de gaming au destul timp sa scoata jocuri pt el
Member No.: 1,673
E intradevar ceva incredibil joculetul asta... demonstreaza unde s-a ajuns cu grafica pe niste telefoane mobile. Atentie mare ca sunt doua variante de undercover una special facuta pentru diamond si dell axim(adica pda-uri cu placa video) si arata bestial, cealalta varianta nici ea nu arata rea dar sunt diferente foarte mari intre ele.
From: Bucuresti
Member No.: 1,953
am facut rost de un NFS dar imi zice ca e varianta Beta si imi selectez masina, circuitul, etc dar nu pot pleca cu masina de la start pt ca nu stiu care sunt comenzile masinii.. practic nu imi arata ca as avea vr-un buton activ pe undeva de acceleratie , frana, etc
This post has been edited by meghitz: May 5 2009, 10:55 PM
From: Bucuresti
Member No.: 1,953
am facut rost in sfarsit de o varianta care functioneaza... e simpatic joculetul.. pt pierdut timpul ocazional merge de minune (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Member No.: 2,630
Pe iPhone l-ati jucat? Totusi, nu se compara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Nu ma intelegeti, eu o sa-mi schimb iPhone-ul pe un HTC Touch Diamond2 sau HTC Touch HD (inca nu sunt decis), dar din alte motive. Pentru multimedia, eu zic ca iPhone-ul este superior... Insa am nevoie de HTC pentru niste aplicatii care pe iPhone lipsesc.